Utdrag av recensioner från vår Facebooksida – som du hittar här.


Fantastiskt bemötande med stor kompetens. Underbar mat, sköna sängar & otroligt trevlig miljö. Att jägarexamen dessutom kom ”på köpet” gjorde inte upplevelsen sämre. Kan verkligen rekommenderas!!
/Camilla Eriksson 

Jag tackar alla lärare, översättare och kokerska för det utmärkta arbete. Jag rekommenderar någon som har avsikt att göra en jägarexamen för att i Ulfstorp Säterie. Mycket speciell tack är för Silvester Jellinek som var trots ofantlig arbetsdag alltid vara med mig.
/Roland Klinkig 

Kan verkligen rekomendera detta ställe, vi blev mycket Bra mottagna av en fantastisk personal. Utbildningen teoretiskt och praktisk var mycket bra liksom boende och mat, lätt att äta för mycket.Vill på detta sätt tacka Familjen Lidberg och övrig personal för en toppenhelg.
/Billy Andreasson  

Fantastiskt ställe god mat och trevliga kursledare.
/Tobias Larsson 

Min tid på Ulfstorp var mycket trevlig, med vackert boende, god mat och gedigen atmosfär. Personalen var väldigt kunnig och hade utbildningen i högsta instresse, vilket märktes direkt med lektioner i teori och skytte från tidig morgon till sen eftermiddag. Jag kan inget annat än rekommendera Ulfstorp!
/Mattias Eriksson 

 Efter tre dagar på Ulfstorps Säteri kan jag verkligen rekommendera detta ställe till andra, oavsett om man är intresserad av deras kurser eller om man bara vill slappna av i natursköna omgivningar. Här möts man av trevlig personal, fantastisk mat, en familjär miljö och framför allt erfarna och duktiga kursledare som säkerställer att utbildningen är i toppklass.
/Jesper Stråhle 

 En fantastisk ställe med lärorikt kurs, god mat och mycket trevliga personal.
/Ardashir Drakhsh 

 Fantastisk miljö, fantastisk mat och fantastiska människor!
/Kristian Silbvers 

 En fantastiskt helg som blir ett minne för livet! Maten var helt underbart och ett härligt gäng.
/Emilia Silbvers 

 Efter en gedigen jämförelse mellan nästintill alla 3-4 dagars intensivutbildningar för jägarexamen föll slutligen lotten på Ulfstorps Säteri. I mitt fall var en intensivutbildning enda möjligheten då ledigheten är begränsad.

Eftersom lovorden var stora var förväntningarna likaså. Dessa överträffades redan dag ett.

En idyllisk och familjär miljö med topnodge erfarna kurs och skjutledare samt en separat och extern examinations enhet. Mat och boende är så fantastiska och helt omöjligt att beskriva med ord.

Tyvärr har jag under min väg och sökande flera gånger stött på åsikter om att dessa kurser är ett sätt att ”köpa” sin examen.

Nu har jag bara erfarenhet av Ulfstorps och där känner jag inte alls igen denna beskrivning. Från 07.00-23.00 finns däremot överkvalificerad personal som med pedagogik, vilja och ren envishet stöttar och backar upp utbildningen till en nivå av perfektionism.

Vidare finns det extremt väl inarbetat kursmaterial såväl för teori och praktiskt samt moderna, säkra skyttebanor.

-Tack för dessa dagar.. Ni alla kommer alltid ha speciell plats i mitt hjärta.
/Ulf Grundquist 

 Ett stort tack för en mycket trevlig och lärorik kurs! Många nyfunna vänner och fantastiskt omhändertagande. Kan starkt rekommenderas!
/Robin Sernefell 

 Fantastisk helg där allt var perfekt, underbar mat, boende och bästa lärarna. Trodde inte att vi skulle ha så varma och vänliga personer runt oss. Stort tack till alla inblandade!
/Michael Karlsson 

 Riktigt bra intensivkurs! Maten är fantastisk, otroligt gästvänlig och härlig miljö och kunniga kursledare. Väldigt prisvärt, rekommenderas!
/Johanna Kostenniemi 

 Jag har haft en underbar tredagars vistelse på Ulfstorp i samband med deras intensivkurs för jägarexamen. Hela paketet översteg vida mina förväntningar! Maten var otrolig, boendet jättemysigt och personalen, inklusive kursledare och kursexaminatorer jättetrevliga, tillmötesgående och kompetenta!
/Ella Olsson 

 Super mysigt ställe och personalen är mycket kunnig på jakt och natur. och god mat och har man problem med nåt så gör dom allt för att du ska förstå eller arbeta med det lättare, kan varmt rekommendera detta supermysiga ställe, det e bara boka och tveka inte för du kommer inte att ångra dig.
/Christoffer Thunman 

 Tack för en riktigt lärorik utbildning med mycket erfaren och trevlig personal! Rekommenderas starkt =)
/Michael Johansson  

 En underbar vistelse med fantastisk mat,boende och ett bra upplägg på hela kursen. Och inte minst en fulländad jägarexamen! Tack så mycket för det fina omhändertagandet, och tack så mycket Lars göran och Carina!
/Natalie Andersson 

 Trevlig personal mysiga lokaler stora möjligheter till konferans i en avslappnande miljö. Sen naturligtvis bra mat .
/Klas Fredriksson 

 


Brev från Sara som gått vår jägarexamen:


Att det fanns kurs till jägarexamen fick jag information om via min far som deltagit i en motsvarande. Eftersom han var så nöjd med ledarna, Lars-Göran och Helene, tyckte han att jag skulle gå samma kurs. Därmed fick vi information om Ulfstorp.

Boendet – väldigt charmigt, sköna sängar, rent och fint, fina sängkläder, fint badrum och bra temperatur.

Maten – absolut underbar! Att komma ned till en frukost med nybakat bröd, ägg och bacon enligt önskemål är en riktig dröm. Luncher och middagar likaså. Härligt att höra att ost, hårt bröd, ägg och kött kommer från området. Alltid väldigt fint uppdukat och upplagt med omsorg.

Utbildningen – fokus på att klara provet vilket är mycket bra eftersom det annars kan vara svårt att veta vad man skall fokusera på. Jättebra med boken hemskickad och frågepaketet. Tänk att ha en lärare som aldrig säger ”det vet jag faktiskt inte” utan har svar på allt – det hade jag i form av Lars-Göran. Vad gäller skjutövningar hade jag gärna sett betydligt mer träning inlagd innan själva provet. I mitt fall gjorde jag högviltsprovet utan att ha tränat en enda gång, utöver ett tillfälle privat ett par veckor innan kursen.

Bemötandet vid bokningen – oklanderligt. Tydligt, klart och enkelt. Snabba svar via mail och svar efter en signal på telefon.

Egna synpunkter: Att få träffa delar av familjen Liedberg + mannen som arrenderar korna gav en extra dimension. Alla frågor och reflektioner besvarades genuint och med respekt för olika bakgrunder och erfarenhet. Att få följa med en kvällstur med bilen och se älgar, dovhjortar, mufflonfår och rådjur var en härlig upplevelse. Det knöt ihop hela upplevelsen med utbildningen, platsen, maten och naturen.

Igen – jag vet att det var speciella förutsättningar när jag var på plats med bl a en stor skjuttävling, men det vore bra att få hållpunkter för dagarna. Ungefärliga tider när de olika aktiviteterna skulle äga rum.

Till sist – underbara Carina! Jag har inte känt mig så ompysslad på länge. Genuint, proffsigt och med en enorm fingertoppskänsla. Det var hon som gjorde det där extra som är svårt att sätta ord på men som gav dagarna den där goa känslan.

Ha det gott!

Sara