Boende

Boende
På Ulfstorps Säteri med anor från 1800-talet blir boendet en smått unik upplevelse. Herrgården med sina originalmöbler är varsamt renoverad och hos oss får ni känslan av att komma in i ett hem där tiden stått stilla. Med tillgång till hela herrgården, den fantastiska miljön och den utsökta maten får du hos oss en i allra högsta grad minnesvärd upplevelse.

Som ”ägare” av Ulfstorps säteri kommer du och dina vänner att få några härliga dagar. Ni har tillgång till hela huset och en kökschef som kommer att skämma bort er med god mat och dryck. Efter bastu och avkoppling serveras middagen i matsalen. På Ulfstorp serveras viltmenyer och andra råvaror som hämtats från närområdet. Det går även att boka hela herrgården med sängplatser för 12-13 personer för den som är intresserad, kontakta oss för mer information. Boendet, maten och lokalerna kan givetvis anpassas efter era önskemål.

Köket
I herrgårdsköket lagas i första hand mat på det gården förser huset med. Här är menyn av gammaldags prägel och puttrande, doftande långkok hör till vanligheterna. Maten är rikligt tilltagen och serveras som sig bör i lantgårdskök, från fat och karott. Efter era önskemål serverar vi allt från rejäl husmanskost till fantasi­fulla gourmet­middagar. Välj ur våra förråd av älg, rådjur, hjort, vildsvin och kalkon. Fisken kommer från Vänern eller Västerhavet. Grön­sakerna odlas i närområdet. Naturen och det ­lokala ­skafferiet är kökets inspirationskälla – delta gärna i svampplockning och matlagning.